Sommerstævnet i 2022 er slut.

Sommerstævne 2023 afholdes 22.-29. juli på Askov Højskole ved Vejen.
Tilmelding åbner fredag d. 27. januar og lukker for lodtrækning tirsdag d. 7. februar kl. 17.59.

Informationen på siderne her vedrører det afsluttede sommerstævne 2022. Interesserede kan bruge dem til at danne sig et indtryk af, hvad et sommerstævne er.

Information om sommerstævne 2023 kommer ultimo december. Dog kan repertoire og dirigenter læses her.

Sommerstævnet tiltrækker normalt deltagere i alle aldre og fra hele Europa. Børn fra ca. 6 år er velkomne i børneorkestret, og i de seks stævneorkestre sidder de ældste børn side om side med unge, voksne og seniorer, som har passionen for den symfoniske musik til fælles. Gamle venner mødes, og nye venskaber opstår.
Stævnesproget er dansk, nogle dirigenter instruerer dog på engelsk, og i krogene høres ofte engelsk, fransk, hollandsk, norsk, svensk og tysk. Nogle deltager på stævnet for første gang, andre kommer hvert eneste år, og atter andre kigger forbi en uges tid med års mellemrum. Alle er lige velkomne!

Vi anbefaler, at man orienterer sig grundigt på siderne her, inden tilmeldingsformularen udfyldes. 
Bemærk: Al kommunikation om sommerstævnet foregår via email. Det er deltagerens ansvar at oplyse korrekt emailadresse samt efterfølgende at tjekke (også spamfiltret!) for emails vedrørende sommerstævnet, herunder bekræftelse og opkrævninger af stævneafgift.