DAOS inviterer i samarbejde med Rødovre Musikskole til symfonisk messingkursus lørdag den 28. januar kl. 11-17 og søndag den 29. januar 2023 kl. 10-16 på Rødovre Musikskole, Rødovre Parkvej 128, 2610 Rødovre.

Christian Schmiedescamp, der er basunist i Copenhagen Phil og dirigent for diverse amatørsymfoniorkestre, og Leon Sámalsson, der er messinglærer på Rødovre Musikskole og assistent i flere symfoniorkestre, vil være instruktører på dette kursus, der er et tilbud til messingblæsere i alle aldre, både musikskoleelever med et par års undervisning bag sig og amatørmusikere, der har spillet i masser af år. Det særlige ved dette kursus er, at kursisterne vil blive præsenteret for den symfoniske side af messingblæsernes verden. 

De to dages symfonisk messingkursus vil blive tilrettelagt med et varieret program med både sammenspil af messingpartier fra kendte klassiske værker, undervisning i, hvad det vil sige at sidde i et symfoniorkester, blæseteknikker og transponering. Der vil være en lille masterclass, hvor deltagerne har mulighed for at stille op med et lille indøvet stykke sammen med en pianist.

Messingkurset har plads til ca. 20 messingblæsere, så gå ikke glip af denne begivenhed. Kurset sluttes af med en lille koncert kl. 15 søndag eftermiddag.

Deltagerprisen er 400 kr. for voksne og 150 kr. for unge under 25, og man skal selv medbringe frokost. Evt. rejse og overnatning er for deltagernes egen regning. Der ydes en rabat på 50 kr. for personlige medlemmer af DAOS.

Download information om kurset her.
Tilmeldingen er åben, tilmeld dig her.
(OBS!!! Først tilmelder man sig via DAOS' medlemsdatabase, derefter får en et link til betalingssitet, hvor man skal udfylde nogle af de samme oplysninger.)

Leon SamalssonChristian Schmiedescamp

Leon Sámalsson                Christian Schmiedescamp