Nyheder:

Kvartetiade 8. januar 2023 i Ishøj.

Elsker du kammermusik, så er Kvartetiaden måske noget for dig. Du møder op med dit instrument og et nodestativ, trækker et værk og spiller sammen med de andre, der har trukket samme værk. Man trækker lod tre gange. Nærmere information om tilmelding HER. Fristen for tilmelding er 29. november.

 

Kursus for symfonisk messing i Rødovre tæt på København:
Kurset finder sted på Rødovre Musikskole den 28. og 29. januar 2023 med Leon Samálsson og Christian Schmiedescamp som instruktører. Kurset henvender sig både til musikskoleelever og amatørmusikere.
TILMELDING ER ÅBEN: LÆS MERE HER

 

Kursus for violinister i Aarhus:
Kurset finder sted på Aarhus Musikskole den 25. og 26. februar 2023. Instruktører er Kristoffer Dolatko og Peter Clemson Steensgaard. Kurset henvender sig både til musikskoleelever og amatørmusikere.

 

Tutti hjælper med at forbinde musikere og ensembler

DAOS har i samarbejde med IT-virksomheden Kvalifik lavet en hjemmeside, som kan forbinde musikere som søger et orkester, med orkestre som søger nye musikere. Læs mere HER

Dansk Amatørorkester Samvirke, DAOS, er en landsorganisation for danske amatørsymfoniorkestre og kammerorkestre.

Året igennem arrangeres kurser og stævner for udvalgte instrumentgrupper. Hertil kommer DAOS' flagskib: Sommerstævnet på Askov Højskole med op mod 300 deltagere hvert år.
Medlemmerne kan endvidere nyde godt af en omfattende nodebank med både orkester- og kammermusik samt en slagtøjsbank, hvorfra slagtøjsinstrumenter udlånes til medlemsorkestrenes koncerter. 
DAOS bidrager desuden gennem samarbejder med musikskoler og gennem sommerstævnets børneorkester aktivt til at vedligeholde fødekæden fra musikskoler til amatørorkestre.

Læs meget mere om DAOS' formål og vedtægter i menuen Om DAOS.